Інгредієнти: 150 г вишень або черешень слив чорниці для суниці садової малини винограду 15 г цукру стиглі Ягоди перебрати, промити холодною кип'яченою водою, із слив і вишень вийняти кісточки, розкласти в креманки або вазочки і посипають цукровою пудрой.Сахар можна подати окремо на розетці. Виноград подається без цукру. ... |
Інгредієнти: 100 г малини або суниці 150 г молока або 100 г вершків або 50 г сметани 20 г цукрової пудри Малину або суницю перебрати, видалити плодоніжки, промити холодною кип'яченою водою, укласти гіркою в вазочки. Цукрову пудру подати окремо на розетці, а молоко або вершки - у молочнику. ... |
Інгредієнти: 25 склянки очищених від шкірки і почищених яблук 2/3 склянки цукрового піску 1/3 склянку подрібненого мигдалю 1 чайна ложка тертої лимонної цедри цукрова пудра кориця Проварити яблука протягом приблизно 30 хвилин до м'якості, остудити, перекласти в блендер і подрібнити до однорідного стану. Перекласти яблучне пюре в невелику каструльку,... |
Інгредієнти: 70 г яблук 15 г рису 45 г молока 5 г масла вершкового 10 г цукру 1 г ваніліну 4 г яйця 1 г кислоти лимонної 2 г цедри 1 г гвоздики; для соусу: 10 г кураги 15 г цукру Підготовлені яблука очистити від шкірки, покласти в гарячу... |
Інгредієнти: 140 г яблук 20 г цукру; для сиропу: 20 г цукру 5 г журавлини 15 г води Яблука вимити в холодній воді і, не прорізаючи наскрізь, видалити з них серцевину і насіння колончатой виїмкою. Підготовлені яблука викласти на деко. В отвори яблук насипати цукор, збризнути водою і запікати... |
Інгредієнти: 115 г яблук або 110 г груш 40 г вершків або сметани 25 г7 цукрової пудри 10 г волоських горіхів (ядер) Промиті, очищені від шкірки яблука або груші розрізати навпіл, видалити насіння і варити в підкисленою лимонною кислотою воді до готовності. Вершки або сметану збити, заправити цукровою пудрою... |
Інгредієнти: 1.5 чашки (225 г) потовчених лісових горіхів (фундука) або мигдалю 1.5 чашки (300 г) цукру 1.5 чашки (375 мл) молока 2 ст. л. вершкового масла. Змішайте всі компоненти в каструлю і поставте її на середній вогонь. Відрегулюйте вогонь так, щоб суміш сильно кипіла, і варіть її 15 хв.... |
Інгредієнти: 5 яєць 60г вершкового масла 150г цукрової пудри ванілін сода на кінчику ножа 150г борошна цедра половини лимона 3 ст.л. подрібненого мигдалю 1 кг морозива 200г цукрового піску 50г води 6 білків 1 щіпка солі 3 ст.л. рому або коньяку. Сьогодні ми побуваємо у Франції! Хто не чув... |
Інгредієнти: 200г шоколаду 150г мелених горіхів 150г цукру або цукрової пудри 1 яйце 50г рому або коньяку. вишеньки з наливки. Новий рік не за горами, тому краще запастися цікавими рецептиками кілька заздалегідь. Пропоную рецепт новорічного десерту. Раз в рік-то можна побалувати себе та інших такими цукерками! ... |
Інгредієнти: 1 кг. борошна 150 р. цукру 70 р. маргарину 500 р. води 20 г. соняшникової олії 200 г. цукрової пудри 2 г меленої кориці 10 г. солі. Приготувати безопарне тісто слабкої консистенції, сформувати кульки, покласти їх швом вниз на деко, змащене олією, і через 10 хвилин смажити у... |