Рецепт приготування «крем з абрикосовим джемом»
Інгредієнти:
  • 0
  • 5 л молока
  • 3 яйця
  • 125 г цукру
  • 0
  • 5 ст. ложки вершкового масла
  • 1 ст.ложка борошна
  • 0
  • 5 ст. ложки крохмалю
  • 0
  • 5 склянки абрикосового джему
  • ванілін
  • 250 г сметани
  • 50 г сахарнойпудры
  • 0
  • 25 лимона (цедра)
  • 1
  • 5 ч. ложки желатину.
Жовтки розтерти з цукром, борошном, крохмалем, влити потроху гаряче молоко і, помішуючи, варитьна пару. Як тільки маса почне густіти, ввести збиті білки і масло.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 194 | Теги: борошном, крохмалем
Всього коментарів: 0
avatar