Інгредієнти: 3 г есенції фруктової 14 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної 1 г фарби амаранту Желе приготувати так само, як «Желе з ягідного екстракту». У готове гаряче желе додати фарбу амарант. |
Інгредієнти: 40 г сиропу фруктово-ягідного 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Желе приготувати так само, як «Желе з ягідного екстракту». |
Інгредієнти: 15 г чорниці 16 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Перебрану і промиту чорниці залити холодною водою; через 2 години, коли чорниця набубнявіє, зварити її в цій же воді при слабкому кипінні. Варити чорницю потрібно 20 хвилин. Готовий відвар процідити, розчинити в ньому цукор,... |
Інгредієнти: 15 г яблук 40 г винограду 10 г кавуна 15 г дині 15 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Плоди промити холодною водою, м'якоть кавуна, дині і яблук нарізати тонкими скибочками. Виноград розім'яти, віджатий сік процідити і зберігати в охолодженому приміщенні. Вичавки винограду разом з... |
Інгредієнти: 35 г мандаринів свіжих 15 г консервованих слив 12 г сиропу від фруктів 10 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Спосіб приготування цього желе такий само, як описано в рецепті «Желе з консервованих персиків». Мандарини очистити від шкірки і білих волокон, розділити на часточки або... |
Інгредієнти: 17 г малини або суниці 14 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Малину або садову суницю перебрати і промити в воді. Одночасно приготувати цукрово-желатиновий сироп, покласти в нього підготовлені ягоди, довести до кипіння, зняти з плити, а потім настоювати сироп протягом 12-15 хвилин. Готову суміш... |
Інгредієнти: 8 г соку лимонного 14 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Лимон очистити від шкірки (зрізати шкірку тонким шаром), одержану цедру нашаткувати і ввести в гарячий цукровий сироп одночасно з желатином. Після цього при безперервному помішуванні сироп нагріти до кипіння, потім нагрівання припинити, віджати в... |
Інгредієнти: 50 г консервованих персиків 40 г сиропу від персиків 5 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Персики нарізати тонкими часточками. Сироп від консервованих персиків розвести водою, додати в нього цукор, після чого нагріти до кипіння, з'єднати з желатином, ввести лимонну кислоту, після чого профильтровать.Подготовленную суміш... |
Інгредієнти: 14 г журавлини або смородини 14 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної Ягоди перебрати, промити, а потім протерти або віджати на экстракторе; отриманий сік поставити в фарфоровій або фаянсовому посуді на холод. Залишилася масу залити гарячою водою і варити протягом 10 хвилин. Приготований відвар процідити,... |