Рецепт приготування «крем шоколадний»
Інгредієнти:
  • 100 р. вагового шоколаду
  • 1/2 склянки молока
  • 3 жовтки
  • 4 білка
  • 2 столові ложки цукрової пудри.
Розламаний на шматочки шоколад залити молоком і поставити в духовку, щоб він розтанув. Потім розтерти його ложкою, поступово додаючи по одному жовтку, до утворення пишної маси. Білки збити в густу піну, обережно перемішати з шоколадною масою. Розкласти крем в келихи, зверху посипати натертим шоколадом, змішаним з цукровою пудрою. Цей крем треба приготувати незадовго до подачі і тримати в холодильнику, інакше білки опаде і страва буде зіпсовано.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 184 | Теги: тайны истории, білки
Всього коментарів: 0
avatar