Інгредієнти: 5 білків 180 г цукру 100 - 120 г дрібно нарізаних скибочок ананаса цукор цедру і сік половини апельсина 100 г абрикосового варення 40 - 50 мелених горіхів ванілін або лимонна цедра щіпка товченої кориці малинове варення. Збити в дуже круту піну з 5 білків разом зі 180... |
Інгредієнти: Сметана-1 літрцукор-1/2 склянкижелатин-50г.фрукти(бананиківіполуницяі ін. за смакомале бажано м'які)ванілін. Сметана збивається з цукром,додається ванілін,попередньо розчинений желатин і цією сумішшю заливаються дрібно нарізані фрукти. Все ставиться в холодильник до застигання. |
Інгредієнти: 84 г яйця (білки) 35 г цукру 50 г суниці або малини 2 г масла вершкового 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Підготовлені ягоди протерти через сито. В отримане пюре додати цукор і уварюють до тих пір, поки пюре не почне добре триматися на веселка.... |
Інгредієнти: 84 г яйця (білки) 35 г цукру 52 г яблук 2 г масла вершкового 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Яблука промити холодною водою, розрізати на чотири частини, видалити серцевину і насіння, покласти на деко або в сотейник і, злегка змочивши водою, запекти до готовності... |
Інгредієнти: 86 г яйця 30 г цукру 20 г шоколаду 40 г молока 8 г борошна 2 г масла вершкового 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків розтерті з цукром жовтки покласти подрібнений до порошкоподібного стану шоколад, добре розмішати, після чого розвести масу гарячим молоком і... |
Інгредієнти: 86 г яйця 30 г цукру 40 г молока 8 г борошна 2 г масла вершкового 25 г волоських горіхів (ядер) 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Готувати та подавати суфле так само, як і «Ванільне суфле», але замість ванілі в суміш ввести горіхи, які... |
Інгредієнти: 84 г яйця (білки) 60 г чорносливу 35 г цукру 2 г масла вершкового 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Чорнослив добре промити, залити холодною водою так, щоб вода тільки покривала, і варити при слабкому кипінні до готовності в посуді із закритою кришкою. З звареного... |
Інгредієнти: 84 г яйця 35 г цукру 50 г каштанів 12 г масла вершкового 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Очищені каштани обшпарити окропом, видалити з них шкірку, після чого нарізати тонкими часточками, залити гарячою водою я варити до розм'якшення в закритому посуде.Готовые каштани гарячими протерти... |
Інгредієнти: 84 г яйця (білки) 35 г цукру 60 г абрикос 2 г масла 5 г цукрової пудри 150 г молока або вершків Абрикоси промити в холодній воді і видалити з них кісточки. Підготовлені плоди покласти в каструлю, додати трохи води, припустити їх до готовності, а потім остудити і... |
Інгредієнти: 3 яйця 2 ст. л. цукру цедра лимонна 1/2 ст. ложки масла Випустити на тарілку 3 білка, а жовтки в маленьку чашку. Покласти в жовтки, 2 столові ложки цукру з частиною лимонної цедри. Заважати лопаткою, поки жовтки не побіліють і маса не підніметься. Збити білки в піну, покласти... |