Рецепт приготування «суп молочний з картопляними галушками»
Інгредієнти:
  • 350 г молока
  • 110 г води
  • 5 г масла вершкового
  • 5 г цукру; для галушок; 100 г вареного картоплі
  • 5 г масла вершкового
  • 15 г борошна
  • 15 г яєць
  • солі.
Приготувати картопляну масу з додаванням олії, борошна, яєць, солі, можна додати мускатний горіх в порошку - Обробити галушки при допомогою двох столових або десертних ложок, занурити їх в гаряче молоко, заправлене сіллю і цукром, і варити при слабкому кипінні 5-6 минут.При подачі в тарілку покласти галушки разом з молоком, в якому вони варилися, і залити гарячим молоком. У суп покласти вершкове масло.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 172
Всього коментарів: 0
avatar