Рецепт приготування «суп молочний з картопляними галушками»
Інгредієнти: - 350 г молока
- 110 г води
- 5 г масла вершкового
- 5 г цукру; для галушок; 100 г вареного картоплі
- 5 г масла вершкового
- 15 г борошна
- 15 г яєць
- солі.
Приготувати картопляну масу з додаванням олії, борошна, яєць, солі, можна додати мускатний горіх в порошку - Обробити галушки при допомогою двох столових або десертних ложок, занурити їх в гаряче молоко, заправлене сіллю і цукром, і варити при слабкому кипінні 5-6 минут.При подачі в тарілку покласти галушки разом з молоком, в якому вони варилися, і залити гарячим молоком. У суп покласти вершкове масло.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 172
|