Рецепт приготування «манти»
Інгредієнти:
  • Для фаршу: 440 р. баранини
  • 45 р. баранячого сала
  • 500 г очищеного ріпчастої цибулі. Для тіста: 320 р. борошна
  • 20 р. води.
Баранину і цибулю дрібно порубати, посолити, поперчити. З борошна і води замісити круте тісто, дати йому вилежатися, а потім розкачати з нього тонкі коржики величиною з долоню, причому краї коржі повинні бути розкатані тонше, ніж середина. На середину коржики покласти фарш, зверху шматочок баранячого сала і защепити краї, надавши изделью круглу форму. Відварюють манти на пару в каскане (паровому котлі) під кришкою 45 хв. При подачі до столу манти заливають бульйоном, посипають дрібно нарубаною зеленню. Окремо подають сметану або кисле молоко.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 256 | Теги: Сала
Всього коментарів: 0
avatar