Інгредієнти: 10 нестиглих бананів4 ст. л.топленого або вершкового масла3/4 чашки (100 г) товчених горіхів1/3 чашки (50 г) родзинок1/2 ч. л. натертого мускатного горіха1/2 ч. л. меленого кардамону1/2 чашки (100 г) цукру3 ст. л. натертого кокосового горіха злегка підсмаженоготоплене масло для смаження у фритюрі Очистіть банани від шкірки, наріжте на... |
Інгредієнти: Сметана-1 літрцукор-1/2 склянкижелатин-50г.фрукти(бананиківіполуницяі ін. за смакомале бажано м'які)ванілін. Сметана збивається з цукром,додається ванілін,попередньо розчинений желатин і цією сумішшю заливаються дрібно нарізані фрукти. Все ставиться в холодильник до застигання. |
Інгредієнти: 900 р. ківі (визрілого!) 1/2 лимона 1 апельсин 40 р. цукру або цукрової пудри. Очистити ківі від шкірки і порізати на шматочки. Віджати сік половини лимона й одного апельсина. Міксером перемішати шматочки ківі разом з соком лимона і апельсина. ... |
Інгредієнти: 6 великих стиглих бананів 15 столові ложки лимонного соку 7 столових ложок цукрового піску 90 р. лісових горіхів розділених на половинки 3/4 склянки нежирних вершків 3/4 склянки жирних вершків. Для прикраси: 2 банана 15 столові ложки лимонного соку 6 половинок лісових горіхів. Розім'яти виделкою банани, змішати з лимонним... |
Інгредієнти: Полуниця-500 г шампанське 500 г збиті вершки 1 упаковка. Полуницю промити, нарізати, залити шампанським, настоювати близько години. Злити шампанське, розкласти полуницю по вазам, прикрасити вершками. Подавати з червоним вином. |
Інгредієнти: 1 кг гарбуза 05 кг яблук 4 cm. ложки цукру 1 ч. ложка лимонної кислоти. Гарбуз і яблука очистити від насіння, шкірки і пр., Пропустити через м'ясорубку, додати цукор і варити 2 години на слабкому вогні. До кінця варіння додати лимонну кислоту. Гаряче пюре розкласти в банки, закупорити,... |
Інгредієнти: 2 склянки рису 2 склянки молока 2 яйця 7 яблук 1/2 склянки цукру 25 г вершкового масла 25 р. соєвого масла натертий білий хліб кориця ванільний цукор сіль. Рис перебрати, промити, відварити у великій кількості киплячої води протягом приблизно 10 хв, процідити, перекласти в каструлю, залити киплячим молоком,... |
Інгредієнти: 6 великих яблук; 1 чашка ванільного крему; 30 г подрібнених волоських горіхів; кілька мигдалин; ізюм; 60 г вершкового масла; 2 склянки червоного вина; 6 чайних ложок джему або домашнього варення зі смородини. Для ванільного крему: 125 мл молока змішати з неповною їдальні ложкою картопляного борошна, додати повну столову... |
Інгредієнти: 4 банана 3 ст. ложки лимонного соку 1 ст. ложкасахарного піску 1 ч. ложка кориці 1 ч. ложка меленого мигдалю. Очистити банани, разрезатьпополам. Залити половинки бананів лимонним соком, злегка посипати цукром, корицею і меленим мигдалем. ... |
Інгредієнти: I500 г консервованих персиків розрізані на половинки 1 стакан жирних вершків 7 ст. ложок сахарногопеска. Викласти персики на дно вогнетривкого страви, залишивши кілька шматочків для прикраси. |