Рецепт приготування «горіховий крем»
Інгредієнти: - 50г очищених горіхів
- 0
- 5 літра молока
- 2 яйця
- 3 ст.л. цукрової пудри
- 25г желатину
- 2 апельсина
- 2 ст.л. родзинок.
Желатин залити холодною водою, дати набрякнути. Горіхи обсмажити, очистити від оболонки, подрібнити, покласти в гаряче молоко і варити. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з цукровою пудрою, додати кип'ячене молоко, набряклий желатин, збиті білки, шматочки апельсинів і промитий віджатий родзинки. Блюдо охолодити і подати з шоколадним соусом, збитими вершками або фруктами.
|
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014) |
Переглядів: 182 | Теги: білки, желатин
|