Рецепт приготування «горіховий крем»
Інгредієнти:
  • 50г очищених горіхів
  • 0
  • 5 літра молока
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. цукрової пудри
  • 25г желатину
  • 2 апельсина
  • 2 ст.л. родзинок.
Желатин залити холодною водою, дати набрякнути. Горіхи обсмажити, очистити від оболонки, подрібнити, покласти в гаряче молоко і варити. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з цукровою пудрою, додати кип'ячене молоко, набряклий желатин, збиті білки, шматочки апельсинів і промитий віджатий родзинки. Блюдо охолодити і подати з шоколадним соусом, збитими вершками або фруктами.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 182 | Теги: білки, желатин
Всього коментарів: 0
avatar