Рецепт приготування «суфле «зебра»»
Інгредієнти:
  • 250 г масла
  • 150 г цукрової пудри
  • 4 жовтки
  • ванільний цукор
  • 1 склянку молока
  • 4 білка
  • 1 столова ложка какао
  • 2 столові ложки желатину.
В склянці теплого молока розчинити желатин. Масло з цукром, ванільним цукром, збити до пишної маси. Молочно-желатинову масу з'єднати з масляною основою. Білки збити в круту піну і обережно змішати з приготовленої попередньої масою. Все кількість отриманого суфле розділити на дві частини, в полвину додати какао, а половину залишити білою. Влити в форму для торта по черзі темний і світлий шари. Поставити в холодильник на пару годин. Перед подачею на стіл посипати верх тертим гірким шоколадом. Можна прикрасити мармеладом або фруктами.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 243 | Теги: цукром, молока
Всього коментарів: 0
avatar