Рецепт приготування «гарбузовий крем»
Інгредієнти:
  • 500г гарбуза
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. желатину
  • щіпка ваніліну
  • 200г вершків.
Очищену гарбуз натерти стружкою або нарізати кубиками і тушкувати без води. Замочений у воді желатин розвести в 1 ст.л. гарячих вершків. Жовтки розтерти з цукром, додати желатин, ванілін і тушкований гарбуз. Вершки і білки збити і вмішати в приготовану масу. Крем розкласти у формочки, змазані рослинним масолм без запаху і охолодити. Подати з ягідним або фруктовим соусом, з соками.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 223 | Теги: вершків, гарбуз
Всього коментарів: 0
avatar