У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 151-160
Сторінки: « 1 2 ... 14 15 16 17 »

Інгредієнти: 100 г лимонного соку 5 cm. ложексахара 20 г желатину 25 стаканаводы. Лимон очистити від шкірки. Нашаткувати тонкою соломкою цедру і ввести вгорячий сироп одночасно з желатином.
Десерти | Переглядів: 197 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Горіхи мелені будь-1 склянку фрукти (груші яблука персики банани ананас апельсини) дрібно нарізані 1 склянку ягоди будь-200 г збиті вершки 50 г тертий шоколад 50 г пакетик - напівфабрикат желе. На дно форми шарами викласти горіхи, фрукти, ягоди і залити желе. Поставити в холодильник. Коли желе застигне,...
Десерти | Переглядів: 155 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 4 моркви 1/3 склянки цукру 30г желатину лимонна кислота на кінчику ножа 300-350г води. Ну-ка, нехай гості здогадаються, з чого ви зробили таке красиве желе! Домовленість * не підказувати.
Десерти | Переглядів: 177 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 стакан журавлинного соку або червоної смородини 1 склянка гарбузового або мандаринового соку 25 г желатину (1 пакетик) 1 склянку цукру. Половину желатину залити червоним соком, іншу половину - жовтим соком і дати набрякнути. Потім прогріти кожну рідина окремо, додаючи по півсклянки цукру, до розчинення желатина.Наполнить желе форми...
Десерти | Переглядів: 228 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 г молока 5 ст. ложок цукрового піску 25 г желатину щіпка ваніліну. Желатин залити 1/2 склянки холодної води і дати набрякнути, відкинути на сито, щоб злилася зайва волога. Молоко з цукром закип'ятити і додати ванілін. У гарячому молоці розчинити набряклий желатин, трохи охолодити і збити в густу...
Десерти | Переглядів: 179 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На 1 л води: 1 склянки журавлини 1 склянка цукру 30 г желатину, 1 г лимонної кислоти. З промитих ягід журавлини віджати сік, додати цукор, нагріти до кипіння, перемішати, зняти піну, додати підготовлений желатин, знову прокип'ятити, профільтрувати, розлити у форми або креманки і охолодити. Для збереження яскравого забарвлення...
Десерти | Переглядів: 240 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 г ожини 120 г цукру половина лимона 30 г желатину 3 білка вода Ожину вимити і зварити з цукром і невеликим шматочком лимонної скоринки невеликій кількості води. Приготувати фруктовий мус, додати сік лимона і таку кількість води, щоб загальна кількість рідини становило 0,6 л. ...
Десерти | Переглядів: 217 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 12 шматків цукру 1 ст. л. желатину 1 апельсин 1 лимон. Покласти в каструльку 12 шматочків цукру, влити півтори склянки кип'яченої води, поставити на вогонь. Коли закипить, додати замочений желатин, тонко зрізати цедру з одного апельсина, покласти в сироп, зняти з вогню, накрити папером і залишити так на...
Десерти | Переглядів: 213 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 14 г мигдалю солодкого 3 г мигдалю гіркого 14 г цукру 3 г желатину Підготовлений мигдаль ретельно розтерти в ступці, поступово вливаючи холодну воду. Отриману масу віджати через марлю, вдруге подрібнити і віджати. Мигдальне молоко розбавити водою, нагріти до кипіння, покласти цукор, замочений желатин і, помішуючи, знову довести...
Десерти | Переглядів: 240 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 г екстракту журавлинного або черносмородинного 10 г цукру 3 г желатину 1 г кислоти лимонної У гарячий цукровий сироп ввести замочений в холодній кип'яченій воді желатин і, помішуючи дерев'яною веселкою, нагріти до кипіння. Після цього нагрівання припинити, з'єднати сироп з ягідним екстрактом, додати лимонну кислоту, процідити через...
Десерти | Переглядів: 166 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)