Рецепт приготування «перець фарширований з яйцями і сиром»
Інгредієнти:
2-3 штуки болгарського перцю
2-3 яйця
150-200 г сиру твердих сортів
5-6 зубчиків часнику
майонез.
Перець вимити, висушити, відрізувати у нього хвостик з кришечкою і вийняти серцевину. У натертий сир, додати часник і майонез - стільки, щоб маса не була рідкою, але стала однорідною. У середину кожного підготовленого перцю вкласти очищене круте яйце (ціле), а навколо - з усіх боків - сирну масу. Заповнити перець нею дуже щільно. Потім поставити перці на 2 - 3 години в холодильник, щоб маса краще застигла. Подаючи перець на стіл, нарізати його дуже гострим тонким ножем, злегка змоченим холодною водою на однакові кружечки, по можливості рівної товщини.