У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 61-70
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 16 17 »

Інгредієнти: 200 г фруктового або ягідного йогурту 50 г суміші мюслі 10 г желатину 50 мл молока 50 г тертого шоколаду 50 г мелених волоських горіхів 4 цілих половинки волоського горіха. Замочити желатин в молоці. Змішати мюслі і йогурт. Розпустити желатин і, постійно помішуючи, ввести його в йогуртову суміш....
Десерти | Переглядів: 166 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г цукру 1 склянку лимонного соку 1 пляшка сухого шампанського 05 л води. Взяти воду, додати цукор і прокип'ятити, безперервно помішуючи. Цукор долженраствориться. Сироп остудити і влити в нього лимонний сік.
Десерти | Переглядів: 175 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1/2 л. кислого молока 1 склянку сметани 2/3 склянки цукру 1 чайна ложка желатину цедра 1 апельсина. Кисле молоко і сметану добре перемішати, всипати цукор, апельсинную цедру, розчинений в 1/2 склянки води желатин. Суміш поставити в миску з льодом і збивати до загустіння. Розкласти в скляні вазочки,...
Десерти | Переглядів: 218 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г вершків 15 г цукру 20 г молока 9 г яйця 2 г желатину 1 г ванілі паличку 10 г готового бісквіта 10 г родзинок; для сиропу: 10 г цукру 5 г вина 15 г води Ізюм перебрати, промити теплою водою, покласти в посуд, залити гарячою водою...
Десерти | Переглядів: 166 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г вершків 15 г цукру 20 г молока 9 г яйця 2 г желатину 1 г ваніліну або ванілі 1 паличку 5 г кави меленої Збиті вершки з'єднайте з яєчно-молочною сумішшю, яку приготувати наступним чином. Яєчні жовтки ретельно розтерти з цукром. В молоко додати міцний натуральна кава,...
Десерти | Переглядів: 157 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 12 г суниці садової 40 г вершків 15 г цукру 20 г молока 9 г яйця 2 г желатину; для сиропу: 5 г вина 10 г цукру 15 г води Суницю перебрати, промити холодною водою, а потім протерти через волосяне сито. Отримане пюре покласти у фарфоровий або фаянсовий...
Десерти | Переглядів: 186 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г вершків 15 г цукру 20 г молока 15 г яйця 2 г желатину 1 г ваніліну або палички ванілі; для сиропу: 5 г вина 10 г цукру 15 г води Желатин замочити в холодній воді. Вершки процідити, охолодити і збити. Для приготування яєчно-молочної суміші яйця відбити...
Десерти | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 р полуниці 160 г густих вершків 80 г цукру 05 склянки молока2 яйця 8 г желатину. Жовтки і частина цукру розтерти, залити гарячим молоком, прогретьдо загустіння, додати розчинений желатин, охолодити.
Десерти | Переглядів: 181 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Борошно яйце варення сода масло рослинне вода цукор. 2 склянки борошна, неповний склянку цукру, трохи більше половини склянки води, 2 ст. ложки масла, 2 ст. ложки будь-якого варення, яйце, чайну ложку соди гашеної оцтом. Все це перемішати і поставити в духовку (190-2000C) поки не зарум'яниться. ...
Десерти | Переглядів: 232 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г вершків 15 г цукру 20 г молока 9 г яйця 3 г желатину 1 г ванілі палички 20 г готового бісквіта 40 г яблук 20 г абрикосів черешні або вишні;для пюре: 20 г малини 20 г цукру 15 г води спеціальну форму налити невелику кількість прозорого...
Десерти | Переглядів: 140 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)