Рецепт приготування «крем сирний»
Інгредієнти:
  • 1/2 літра молока
  • 2 столові ложки борошна
  • 1 склянка цукру
  • 4 яйця
  • 4 солодких сирка
  • 1 чайна ложка желатину
  • ванілін за смаком.
Розвести борошно в склянці холодного молока і змішати з рештою киплячим молоком. Прокип'ятити, щоб крем загус. Остудити. Жовтки розтерти з цукром, сирками і ваніліном, змішати з кремом, додати розчинений в 1/2 склянки води желатин, добре вимішати, перемішати зі збитими білками, розкласти в скляні вазочки і поставити на холод на 2 год. До крему можна подати який - небудь фруктовий сік.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: молока, 1/2
Всього коментарів: 0
avatar