3 великих яйця (жетки треба відокремити від білків)
3/4 склянки цукрового піску
3 столові ложки холодної води
4 чайні ложки порошку желатину (без гірки)
0
5 склянки жирних вершків. Для прикраси: подрібнені фісташкові горішки
збиті вершки.
Взяти аркуш промасленого паперу, досить великий, щоб блюдо вистелити ємністю 725 мл. і краю паперу при цьому виступали вгору на 5 див. Цим виступаючим краях потрібно надати форму коміра. Подрібнену шкірку лимона, лимонний сік, яєчні жовтки і цукор покласти в маленьку каструльку над великою каструлею з гарячою водою. Збивати, поки суміш не почне загусати. Замочити желатин в холодній воді, а потім розчинити його в маленькій посуді над киплячою водою. Коли желатин розчиниться, додати його до лимонної суміші. Викласти суфле на підготовлене блюдо і поставити і поставити в холодне місце, щоб воно застигло. Перед тим як подавати, акуратно видалити папір. По краях викласти збиті вершки і, за бажанням, прикрасити фісташкове дерево горіхами.