Рецепт приготування «лимонне суфле»
Інгредієнти:
  • 3 лимона
  • подрібнена цедра і сік
  • 3 великих яйця (жетки треба відокремити від білків)
  • 3/4 склянки цукрового піску
  • 3 столові ложки холодної води
  • 4 чайні ложки порошку желатину (без гірки)
  • 0
  • 5 склянки жирних вершків. Для прикраси: подрібнені фісташкові горішки
  • збиті вершки.
Взяти аркуш промасленого паперу, досить великий, щоб блюдо вистелити ємністю 725 мл. і краю паперу при цьому виступали вгору на 5 див. Цим виступаючим краях потрібно надати форму коміра. Подрібнену шкірку лимона, лимонний сік, яєчні жовтки і цукор покласти в маленьку каструльку над великою каструлею з гарячою водою. Збивати, поки суміш не почне загусати. Замочити желатин в холодній воді, а потім розчинити його в маленькій посуді над киплячою водою. Коли желатин розчиниться, додати його до лимонної суміші. Викласти суфле на підготовлене блюдо і поставити і поставити в холодне місце, щоб воно застигло. Перед тим як подавати, акуратно видалити папір. По краях викласти збиті вершки і, за бажанням, прикрасити фісташкове дерево горіхами.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 186 | Теги: поставити, желатин
Всього коментарів: 0
avatar