Рецепт приготування «салат-асорті з квасолею»
Інгредієнти:
  • 1 банку (250г) консервованої стручкової квасолі
  • 1 цибулина
  • 250г шинки
  • 100г твердого сиру
  • 1 помідор
  • 1 стакан майонезу
  • зелень
  • сіль
  • перець за смаком.
Стручки квасолі відварити до м'якості в злегка підсоленій воді, остудити і нарізати шматочками довжиною 1 див. Шинку нарізати соломкою, сир натерти на крупній тертці. Ріпчасту цибулю дрібно порубати. Помідор нарізати шматочками, кілька кружалець залишити для прикраси. Все перемішати і полити майонезом, викласти на блюдо і прикрасити.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 290 | Теги: квасолі, помідор
Всього коментарів: 0
avatar