У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 71-80
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 18 19 »

Інгредієнти: 350 г молока 100 г води 35 г перлової крупи 5 г масла вершкового. Промиту перлову крупу залити киплячою водою (з розрахунку три частини води на одну частину крупи), накрити посуд кришкою і варити на водяній бані 40-45 хвилин або поставити на борт плиты.Подготовленную перлову крупу з'єднати...
Перші страви | Переглядів: 283 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої цибулі чи цибулі-порею 30 г крупи (перлова рис манна або ін) 10 г маргарину вершкового Коріння, нарізані кубиками по 5-6 мм, і дрібно нарубаний цибулю спасерувати з жиром. Перлову крупу підготувати так само, як і...
Перші страви | Переглядів: 1584 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Очищені від м'яса кістки 1 індички 1 ст.л. солі (з краями) 1 ч.л. глютамата натрію 1 повна чашка рису 1/2 ст.л. солі 1/2 ч.л. рослинного масла 1/2 банки консервованих і очищених горіхів гінкго зелена цибуля варений окіст м'ясо смаженої індички. У велику супову каструлю з кришкою, що щільно...
Перші страви | Переглядів: 385 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 4 столові ложки олії 3 столових ложки манної крупи 7 склянок води 5 картоплин чорний перець зелень петрушки. Підсмажити на соняшниковій олії манну крупу. Додати 7-8 склянок води і трохи солі. Довести до кипіння і опустити в суп 4-5 бульб картоплі середньої величини, нарізавши їх дрібними кубиками. Готовий...
Перші страви | Переглядів: 382 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 г сиру; 200 г домашньої локшини; 1 яйце; 60 г вершкового масла 1 морквина; пучок зеленого салату; 1 столова ложка цукру; 12 склянки сметани; 12 склянки мелених панірувальних сухарів, сіль за смаком. Домашню локшину відварити в підсоленій воді і відкинути на друшляк. Моркву очистити і натерти на...
Перші страви | Переглядів: 229 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 цибулина 100 г моркви 100 р зеленого цибулі 100 г цукіні 1 склянку білого вина 1 ч. ложка базиліка 2 ст. ложки томат-пасти 3-4 томати 3/4 л овочевого і м'ясного бульйону 100 г шинки 200 г відвареної яєчної вермішелі (черепашок) сіль мелений чорний перець 1-2 р. кайенского...
Перші страви | Переглядів: 279 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1-1/2 чашки (250 г) рису з довгими або середніми зернами 1-1/4 чашки (250 г) мунг-дала або гороху 1/4 чашки (50 г) вершкового масла 3 лаврових листа 1 ст. л. рубаного імбиру (якщо імбир мелений 1/4 ч. л.) 2 гвоздики 2 ч. л. солі 1 ч.л. куркуми 1/4 ч.л....
Перші страви | Переглядів: 285 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 чашка (200 г) мунг-дала або звичайного гороху або цілих бобів мунг 1-1/2 чашки (250 г) рису з довгими або середніми зернами 1/2 качана цвітної капусти промитої і розділеної на суцвіття 3 ст.л. топленого або рослинного масла 2 ч.л. насіння куміна 4 середніх помідора розрізаних на четвертинки 2...
Перші страви | Переглядів: 287 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 р житнього хліба 30 г родзинок або сухофруктів 60 г цукру 30 г вершків 30 г журавлини 50 г яблук 1 г кориці в порошку Підсмажені сухарі з житнього хліба залити окропом, дати настоятися і процідити. Замочені сухарі протерти через сито. Протерті сухарі з'єднати з відцідженим відваром,...
Перші страви | Переглядів: 315 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 р. малини 100 - 150 р. цукру2 столові ложки вершків кілька ягід для прикраси (малина ожина чорниця). Малину перебрати, помити, обсушити. Розім'яти міксером до консистенції пюре і протерти через сито. Перемішати малинове пюре з вершками. Прикрасити ягодами. Подавати охолодженим. ...
Перші страви | Переглядів: 282 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)