Рецепт приготування «суп картопляний з крупою»
Інгредієнти:
  • 100 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 20 г цибулі ріпчастої цибулі чи цибулі-порею
  • 30 г крупи (перлова
  • рис
  • манна або ін)
  • 10 г маргарину вершкового
Коріння, нарізані кубиками по 5-6 мм, і дрібно нарубаний цибулю спасерувати з жиром. Перлову крупу підготувати так само, як і для розсольнику ленінградського; рис промити і занурити в окріп на 3-5 хвилин; пшоно на 2-3 хвилини, а потім відкинути на сито; манну крупу просеять.Подготовленную крупу покласти в киплячий бульйон або воду, довести все це до кипіння, додати коріння і картоплю, нарізану кубиками. Манну крупу засипати за 10 хвилин до закінчення варіння супу. Варити суп 20-25 хвилин, перед закінченням варіння посолити.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 1585 | Теги: варіння, крупу
Всього коментарів: 0
avatar