Рецепт приготування «італійський суп - локшина»
Інгредієнти:
  • 1 цибулина
  • 100 г моркви
  • 100 р зеленого цибулі
  • 100 г цукіні
  • 1 склянку білого вина
  • 1 ч. ложка базиліка
  • 2 ст. ложки томат-пасти
  • 3-4 томати
  • 3/4 л овочевого і м'ясного бульйону
  • 100 г шинки
  • 200 г відвареної яєчної вермішелі (черепашок)
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • 1-2 р. кайенского перцю
  • 1-2 г цукру
  • 3-4 ст. ложки тертого сиру
  • 1/2 пучка базиліка.
Підготувати і нарізати зелений лук смужками, цукіні і моркву - дрібними кубиками. Покласти овочі в посуд, додати білого вина, спеції, готувати 8-10 хвилин при рівні потужності 10. Розмішати томат-пасту, томати очистити, вийняти насіння, нарізати кубиками, покласти в суміш. Все це полити овочевим або м'ясним бульйоном, додати дрібно нарізану шинку. Накрити посуд кришкою і готувати ще 6-8 хвилин при рівні потужності 10. Додати вермішель, сіль, перець, цукор, готувати при рівні потужності 10 6-8 хвилин. Після приготування додати сир, розлити по тарілках і додати базилік.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 279 | Теги: рівні, готувати
Всього коментарів: 0
avatar