Рецепт приготування «форшмак "клумба"..»
Інгредієнти:
  • 3 оселедця
  • 4 картоплини
  • 100г майонезу
  • 1 варена морква
  • 2 варені круто яйця
  • зелень петрушки.
"Родзинка" цієї страви в його оформлении.Разделать солону оселедець на філе без шкіри і кісток, дрібно порубати. Укласти на плоску тарілку у вигляді кола товщиною 5-8 мм. Варену картоплю нарізати дрібними кубиками і укласти зверху на шар оселедця, потім знову нарубану оселедець, знову шар картоплі. Кожен коло буде менше. Вийде конус з майданчиком нагорі для прикраси. Кожен шар картоплі змащувати майонезом. Варену моркву невеликого розміру нарізати уздовж тонкими скибочками, укласти нещільно один від одного по горизонталі, згорнути у вигляді трояндочки (згортається зліва направо). Трояндочку укласти зверху на форшмак. Навколо трояндочки укласти кружечки вареного яйця, нарізаного поперек. Біля кружечків яйця покласти гілочки зелені петрушки. Перед подаванням страву потримати на холоді.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 374 | Теги: Яйця, укласти
Всього коментарів: 0
avatar