Інгредієнти: 125 г кісток м'ясних 40 г м'яса 20 г вареної шинки (окіст зі шкурою) 20 г сосисок 47 м нирок 50 р цибулі ріпчастої 30 г огірків солоних 10 г каперсів 25 г маслин 8 г оливок 25 г томат-пюре 10 г масла вершкового 30 г сметани 1... |
Інгредієнти: 60 г готових м'ясних продуктів (яловичина мова ковбаса бараняча або баранина копчена) 30 г цибулі ріпчастої 30 г огірків солоних 10 г масла вершкового 25 г томат-пюре перцю лаврового листа зелені;для галушок: 20 г борошна 3 г масла вершкового 7 г яєць 30 г бульйону Ріпчасту цибулю нашаткувати... |
Інгредієнти: 100 г гусака 1 рябчика або куріпки сірої або куріпка білої або фазана 50 р цибулі ріпчастої 30 г огірків солоних 10 г каперсів 25 г маслин 8 г оливок 25 г томат-пюре 10 г масла вершкового 30 г сметани 1 лимон лаврового листа перцю горошком зелені Це... |
Інгредієнти: 95 г осетрини 47 м головизни 20 г моркви 15 г петрушки 35 г цибулі ріпчастої 30 г огірків солоних 10 г каперсів25 г маслин 8 г оливок 40 г помідор 25 г томат-пюре 12 г масла вершкового 1 лимона лаврового листа перцю зелені Моркву, петрушку нарізати кружальцями... |
Інгредієнти: 83 г білих грибів свіжих або 13 г сушених 50 р цибулі ріпчастої 30 г огірків солоних 10 г каперсів 25 г маслин 8 г оливок 25 г томат-порі 10 г масла вершкового 30 г сметани 1 лимона лаврового листа перцю горошком зелені Підготовлені свіжі білі гриби зварити,... |
Інгредієнти: 1 кг морського окуня або зубатки 35 літра води 8 білих грибів або 15 - 20 печериць (можна сушених або маринованих) 1 склянка квашеної капусти 1 солоний огірок (при відсутності каперсів покладіть більше огірків) 1 цибулина 2 столові ложки пшеничного борошна 5 - 7 горошин перцю огірковий розсіл... |
Інгредієнти: 50 г кільки хамси салаки або тюльки 150 г картоплі 15 г моркви 30 г огірків солоних 20 г цибулі ріпчастої 15 г маргарину столового 10 г крупи перлової 5 г борошна 15 г сметани зелені Рибу підготувати так само, як в рецепті «Щі з хамсою , кількою,... |
Інгредієнти: 125 г потрухів гусячих 45 г петрушки 30 г пастернаку 15 г селери 20 г цибулі ріпчастої 30 г цибулі порею по 20 г щавлю шпинату та салату 30 г огірків солоних 10 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце лаврового листа перцю зелені Гусячі потрухи (голови,... |
Інгредієнти: 66 г яловичих нирок 45 г петрушки 30 г пастернаку 15 г селери 20 г цибулі ріпчастої 30 г цибулі порею 20 г щавлю 20 г шпинату або салату 30 г огірків солоних 10 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце зелені Підготовлені нирки залити холодною водою... |
Інгредієнти: 100 г картоплі 30 г перлової крупи 20 г моркви 5 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 30 г огірків солоних 10 г маргарину столового 10 г сметани лаврового листа перцю зелені Розсольник ленінградський готують на м'ясному бульйоні з різними м'ясними продуктами, на рибному... |