Рецепт приготування «банановий торт з лимоном»
Інгредієнти: - 225 г борошна з розпушувачем тіста
- 1 ч.л. соди
- щіпка солі
- 175 р цукру
- 150 г вершкового масла
- 150 мл молока
- 4 ст.л. сметани
- 3 середніх банана
- 72 ч.л. лимонного соку
- 2-3 краплі лимонної есенції
Попередньо нагрійте духовку до 180оС. Використовуйте три форми діаметром 15 див. Збийте масло з цукром, щоб вийшла пишна маса. Ретельно збиваючи, змішайте з лимонною есенцією, сметаною і розім'ятим бананами, до отримання однорідної маси. Просійте борошно, соду і сіль і змішайте з отриманою масою. Розчиніть лимонний сік в молоці таким чином, щоб воно згорнулося, а потім з'єднаєте його з маслянистою сумішшю і замісіть тісто. Форми змастіть вершковим маслом і посипте борошном. Поділіть тісто на три рівні частини і перекладіть у форму. Випікайте 25-30 хвилин до світло-коричневого кольору. Поставте остигати на дротяну сітку
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 192
|