Рецепт приготування «рулет "фальшивий заєць"»
Інгредієнти:
  • 1
  • 5 кг. м'ясного фаршу (краще 2/3 яловичини і 1/3 свинини)
  • 50 гр. шпику
  • 2 скибочки черствого білої булки без кірки
  • 50 гр. сушених грибів
  • чарка червоного вина
  • 2 ст.л. сметани
  • 2 яйця
  • зелень петрушки
  • мелений перець
  • сіль
  • 4-5 ст.л. мелених сухарів.
Фарш ще раз пропустити разом із замоченою в молоці булкою. Додати поросяти, ягняти, припущені у вині гриби, нарізану петрушку, сире яйце, сіль, прянощі. Добре вимісити. Потім оформити у вигляді батона (або кілька невеликих батончиків), змастити білком другого яйця, нашпигувати тонкими скибочками шпику, обваляти в сухарях і покласти на змочену водою сковорідку або в спеціально довгасту форму. Смажити в духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: шпику, сіль
Всього коментарів: 0
avatar