Рецепт приготування «хлібний суп»
Інгредієнти:
  • 200 р житнього хліба
  • 30 г родзинок або сухофруктів
  • 60 г цукру
  • 30 г вершків
  • 30 г журавлини
  • 50 г яблук
  • 1 г кориці в порошку
Підсмажені сухарі з житнього хліба залити окропом, дати настоятися і процідити. Замочені сухарі протерти через сито. Протерті сухарі з'єднати з відцідженим відваром, додати родзинки, журавлинний сік, цукор, корицю і яблука, нарізані скибочками, журавлину і кип'ятити 5 - 10 хвилин. Потім суп поставити на холод.Подавать зі збитими вершками.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 316 | Теги: сухарі, хліба
Всього коментарів: 0
avatar