Рецепт приготування «нирки телячі , смажені на решітці»
Інгредієнти:
  • 1 шт.почек телячих
  • 10 г масла вершкового
  • 85 г помідор
  • 10 г салату
  • 100 г гарніру
  • 1 лимона
  • зелені
Телячу нирку зачистити від зайвого жиру, як описано в рецепті «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» , надрізати по довжині так, щоб обидві її половинки утворили один плоский шматок. Після цього обидві половинки нирки проткнути хрест-навхрест двома короткими шпажками, посолити, змастити розтопленим вершковим маслом в смажити на решітці над вугіллям або в электрогриле.При подачі вийняти шпажки, покласти нирку на блюдо, поруч з нею укласти свіжі або підсмажені на решітці помідори, часточки лимона. Прикрасити страву зеленими листками салату або гілочками петрушки, сельдерея.Отдельно на блюді, покритому паперовою серветкою, подати смажена в жирі картопля у вигляді соломки, брусочків, стружки або здутий (суфле).
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 181 | Теги: нирку, решітці
Всього коментарів: 0
avatar