Рецепт приготування «рисова юшка з індичкою»
Інгредієнти:
  • Очищені від м'яса кістки 1 індички
  • 1 ст.л. солі (з краями)
  • 1 ч.л. глютамата натрію
  • 1 повна чашка рису
  • 1/2 ст.л. солі
  • 1/2 ч.л. рослинного масла
  • 1/2 банки консервованих і очищених горіхів гінкго
  • зелена цибуля
  • варений окіст
  • м'ясо смаженої індички.
У велику супову каструлю з кришкою, що щільно закривається покласти остов смаженої індички, розрізаний на шість великих шматків; сіль, глютамат натрію. Залити кістки індички холодною водою, як мінімум 3 л. Варити на сильному вогні близько 2 годин. Потім вийняти кістки і зняти з поверхні бульйону надмірна жир.Пока бульйон вариться, промити рис, ретельно змішати з рисом сіль і залишити на 1 годину, потім додати до них 1/2 ч.л. рослинного масла. Покласти рис в бульйон і варити на середньому вогні до тих пір, поки рис повністю не розвариться і не з'єднається з бульйоном (близько 2 годин). Періодично помішувати, щоб рис не прилип до дна каструлі і не подгорел.Тщательно підмішати до юшки горіхи гінкго (за бажанням). Розлити юшку з великим суповым мисках. Прикрасити кожну порцію дрібно нарізаною зеленою цибулею, вареним окостом і нарізаним соломкою м'ясом смаженої індички.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 385 | Теги: 1/2, індички
Всього коментарів: 0
avatar