У велику супову каструлю з кришкою, що щільно закривається покласти остов смаженої індички, розрізаний на шість великих шматків; сіль, глютамат натрію. Залити кістки індички холодною водою, як мінімум 3 л. Варити на сильному вогні близько 2 годин. Потім вийняти кістки і зняти з поверхні бульйону надмірна жир.Пока бульйон вариться, промити рис, ретельно змішати з рисом сіль і залишити на 1 годину, потім додати до них 1/2 ч.л. рослинного масла. Покласти рис в бульйон і варити на середньому вогні до тих пір, поки рис повністю не розвариться і не з'єднається з бульйоном (близько 2 годин). Періодично помішувати, щоб рис не прилип до дна каструлі і не подгорел.Тщательно підмішати до юшки горіхи гінкго (за бажанням). Розлити юшку з великим суповым мисках. Прикрасити кожну порцію дрібно нарізаною зеленою цибулею, вареним окостом і нарізаним соломкою м'ясом смаженої індички.