У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 91-100
Сторінки: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 18 19 »

Інгредієнти: 1 кг свіжої риби 15 літра води 200 г щавлю 2 ст.л. вівсяних пластівців 1 морква сіль перець 1 яйце 2 ст.л. масла 4 ст.л. сметани зелень. Рибу очистити, добре промити, голови звільнити від зябер. У воді зварити пасеровані коріння, потім опустити в неї рибу і варити при...
Перші страви | Переглядів: 180 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 кг сазана 2 цибулини 1 морква 15 горошин перцю 2 лаврових листа 1 столова ложка борошна 250 г сметани сіль за смаком. Вважаємо калорії
Перші страви | Переглядів: 259 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 г м'яса вугра 1 цибулина 1 зубчик часнику 2 стручка солодкого перцю 1/3 склянки рослинного масла 2 ч. ложки томат-пасти 1/4 л. білого вина терпкого 1/4 л. води по 1 пучку кропу і петрушки 1 ч. ложка солі перець. Вугра очистити і розрізати на шматки завдовжки...
Перші страви | Переглядів: 297 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 80 г риби (сущик) 200 р картоплі 30 г цибулі перцю горошком лаврового листа зелені Картоплю і цибулю ріпчасту нарізати великими часточками. У киплячий бульйон або воду покласти картоплю і цибулю і варити їх до напівготовності, потім додати дрібну сушену рибу (сущик) і варити суп до готовності.в наприкінці...
Перші страви | Переглядів: 164 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г кільки хамси салаки або тюльки 225 г картоплі 15 г моркви 7 г петрушки 20 г цибулі 5 г борошна 15 г маргарину столового зелені Підготовлену так само, як і для рецепта «Щі з хамсою , кількою, салакою, тюлькою солоної», рибу покласти разом з картоплею в...
Перші страви | Переглядів: 283 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 142 г головизни 200 р картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 5 г томат-пюре 5 г маргарину столового зелені Зварити бульйон з голів осетрових риб як описано в рецепт «Рибний бульйон» і приготувати суп так само, як і «Суп картопляний».Подавать з шматком головизни,...
Перші страви | Переглядів: 282 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 ананас цибулина моркву 1 риба лавровий лист перець горошком. Ананас очистити від шкірки, вирізати качан. Очищену цибулину, морквину і качан варити разом з рибою, щоб отримати хороший і наваристий рибний бульйон. Коли бульйон закипить, посолити його, а коли риба (голова і хвіст) розвариться, видалити її разом з...
Перші страви | Переглядів: 281 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г судака 250 г картоплі 25 г моркви 50 р ріпчастої цибулі 25 г кореня селери 100 г сушених грибів 100 г свіжих помідорів 10 г часнику 50 г вершкового масла 25 г зелені петрушки 175 літра бульйону. Для кулеб'яки: 600 г листкового тіста 250 г судака...
Перші страви | Переглядів: 171 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 15 кг риби 15-175 літра води 2 солоних огірка 1 склянку огіркового розсолу 3-4 картоплини 05 лимона 2 цибулини 1 цибуля-порей 1 петрушка (корінь і зелень) 1 морква 10 горошин чорного перцю 3 лаврових листа 1 ст.л. кропу 5-6 тичинок шафрану 1 ст.л. свіжого або 1 ч.л. сухого...
Перші страви | Переглядів: 280 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 40 г квасолі 20 г локшини 20 г цибулі ріпчастої 10 г маргарину столового перцю зелені Квасоля перебрати, вимити, залити холодною водою і зварити до готовності. Дрібно нарізану цибулю спасерувати з жиром. За 20-25 хвилин до закінчення варіння квасолі у киплячу воду додати цибулю, локшину, сіль, перець і...
Перші страви | Переглядів: 177 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)