Рецепт приготування «грецький салат»
Інгредієнти:
  • 500 г свіжих помідорів і 500 г огірків
  • 200 р червоного і зеленого солодкого перця
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 50 г чорних маслин
  • 50 г бринзи
  • 5 столових ложок оливкової олії
  • 1 чайна ложка орегона (або тархун)
  • 1 чайна ложка винного оцту.
Нарезть для салату овочі та цільні оливки, змішати з нарізаною невеликими кубиками бринзою, тертим часником і дрібно нарубаної орегоной і заправити оливковою олією і невеликою кількістю винного оцту.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 275
Всього коментарів: 0
avatar