У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 101-110
Показано матеріалів: 101-110
Інгредієнти: 100 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої по 50 г квасолі гороху або сочевиці 10 г маргарину вершкового Бобові (квасоля, горох, сочевицю) промити, залити холодною водою (2-2,5 л на 1 кг бобових) і в закритому посуді поступово нагрівати до кипіння (за цей... |
Інгредієнти: 70 г квасолі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 10 г томат-пюре 5 г маргарину столового Перебрану і промиту квасолю залити охолодженим бульйоном або холодною водою (2 частини рідини на 1 частину квасолі) і зварити в посуді, закритою кришкою, на слабкому вогні. Коріння нарізати... |
Інгредієнти: 50 г гусака або качки 80 г квасолі 20 г моркви 10 г петрушки і селери 25 г цибулі ріпчастої 10 г жиру лаврового листа перцю зелені Перебрати і промити квасолю, залити її холодною водою або бульйоном, покласти копченого гусака чи качку і варити. Коли птах стане м'якою,... |
Інгредієнти: 70 г квасолі або гороху 8 г сушених грибів 30 г цибулі 10 г маргарину столового 5 г томат-пюре 18 р грінок Зварену квасолю або зварений горох з'єднати з грибним бульйоном, додати дрібно нарізану цибулю, підсмажену на жирі, сіль, шинковані гриби і варити 10-15 минут.К супу подавати окремо... |
Інгредієнти: 50 г гусака або качки 70 г гороху лущеного 10 г борошна 10 г жиру 40 г цибулі ріпчастої 30 г грінок зелені Горох перебрати і промити так we, як квасоля, і залити водою. Варити копчену птицю до тих пір, поки ояа не стане м'якою, а горох не... |
Інгредієнти: 120 г баранини 30 г гороху лущеного 20 г баранячого сала (курдюк) 15 г цибулі ріпчастої 75 г картоплі 15 г аличі 10 г сушеного барбарису шафрану зелені У киплячий бульйон засипати заздалегідь замочений горох. За 20 хвилин до готовності супу додати сирої крупно нарізану ріпчасту цибулю, картоплю,... |
Інгредієнти: 25 г кісток шинкових 100 г кісток м'ясних 20 г моркви 20 г цибулі 70 г гороху лущеного 5 г томат-пюре 5 г сала свинячого 10 г борошна лаврового листа зелені З м'ясних і шинкових кісток зварити бульйон. У перебраний і промитий горох покласти нарізану уздовж на 2-4... |
Інгредієнти: 1 склянку зеленого сухого гороху 1 склянку томатного соку 1 ст.л. вершкового масла або маргарину 1 цибулина середньої величини 1 літр міцного м'ясного бульйону сіль перець 1-2 ст.л. вершків. Давайте заглянемо в юрту до чабану, монгольському пастуху. Гість там * завжди бажаний. І пригощають його за старим монгольським... |
Інгредієнти: 1/2 кг. сочевиці 1 головка ріпчастої цибулі 1 головка часнику 2 столові ложки борошна 3 - 4 столові ложки рослинної олії чорний і червоний мелений солодкий перець. Зварити сочевицю. Додати дрібно нарізану цибулю і головку часнику, розкидану на зубки. Довести до повної готовності і протерти через сито. Спасерувати... |
Інгредієнти: 500 г яловичини з кістками 300 р. сушеного гороху 1 морква 1 цибуля - порей по 1 кореню селери і петрушки 10 горошин чорного перцю 1 лавровий лист 1 столова ложка 1 їдальня ложка олії сіль. З м'яса і кісток зварити бульйон, додати коріння і прянощі і замочений... |