Рецепт приготування «креветки в томатному соусі»
Інгредієнти:
  • Креветки - 0
  • 5 кг
  • цибулина
  • 3-5 зубчиків часнику
  • томат-паста 2 ст. ложки (або 5 помідор)
  • лавровий лист
  • сіль
  • перець
  • рослинна рафінована олія(краще оливкова).
Креветки відварити в підсоленій воді (3 хв). Нарізати цибулю кубиками і обсмажити до золотистого кольору, додати томат-пасту, змішати і тушкувати 3 хв. Додати креветки (нечищені) і тушкувати 15-20 хв. За 3 хв. до зняття додати спеції і часник.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 234
Всього коментарів: 0
avatar