Рецепт приготування «суп з цитрусових»
Інгредієнти:
  • 1 апельсин або великий мандарин
  • 20 г цукру
  • 10 р крохмалю картопляного
  • 20 г вершків або сметани
  • кислоти лимонної
Цукор (половину норми) розчинити в гарячій воді, додати тонко нарізану цедру апельсинів або мандаринів і довести до кипіння. Потім ввести попередньо розведений холодною водою картопляний крохмаль і знову нагріти до кипіння. Отриманий сироп охладить.Очищенные апельсини або мандарини нарізати скибочками, видалити зерна, засипати скибочки цукровим піском і залишити так на деякий час (поки готується сироп).У охолоджений сироп покласти підготовлені фрукти і додати лимонну кислоту, якщо суп недостатньо кислый.Отдельно для гарніру відварити розсипчастий рис або саго.При подачі в тарілку покласти гарнір, налити суп і додати сметану або вершки.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 347 | Теги: кипіння, суп
Всього коментарів: 0
avatar