Рецепт приготування «суп-пюре з свіжих огірків»
Інгредієнти: - 160 г огірків
- 15 г масла вершкового
- 20 г борошна
- 75 г молока
- 1 яйце (жовток)
Огірки свіжі (тепличні або парникові) нарізати скибочками, додати масло і припускати протягом 10-15 хвилин, після чого з'єднати з білим соусом і варити 15 - 20 хвилин. Масу протерти, знову довести до кипіння, додаючи бульйон, щоб отримати необхідну консистенцію. Заправити суп сумішшю з молока, яєць і масла.В тарілку з супом покласти огірки, нарізані кубиками і припущені з маслом.Этот суп можна приготувати на молоці (суп-крем).
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 291
|