Рецепт приготування «суп-пюре з сочевиці жовтої»
Інгредієнти:
  • 70 г сочевиці
  • 10 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 10 г борошна
  • 10 г масла вершкового
  • 75 г молока
  • 1 яйце (жовток)
  • гвоздики
Суп-пюре з жовтою сочевиці приготувати і подати так само, як описано в рецепті «Суп-пюре з стручків квасолі». Ріпчасту цибулю спасерувати і зварити в супе.Суп-пюре з сочевиці можна готувати на бульйоні, в якому варилися копченостей (свиняча копчена грудинка та ін) або шинкові кістки.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 177
Всього коментарів: 0
avatar