Рецепт приготування «суп-пюре з сочевиці жовтої»
Інгредієнти: - 70 г сочевиці
- 10 г моркви
- 5 г петрушки
- 10 г цибулі ріпчастої
- 10 г цибулі порею
- 10 г борошна
- 10 г масла вершкового
- 75 г молока
- 1 яйце (жовток)
- гвоздики
Суп-пюре з жовтою сочевиці приготувати і подати так само, як описано в рецепті «Суп-пюре з стручків квасолі». Ріпчасту цибулю спасерувати і зварити в супе.Суп-пюре з сочевиці можна готувати на бульйоні, в якому варилися копченостей (свиняча копчена грудинка та ін) або шинкові кістки.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 177
|