Рецепт приготування «суп-пюре з стручків квасолі»
Інгредієнти: - 100 г квасолі (стручків)
- 20 г борошна
- 20 г масла вершкового
- 75 г молока
- 1 яйце (жовток)
Кращі стручки зеленої квасолі відібрати, нарізати на шматочки у формі ромбів або брусочків і відварити окремо для гарніру (20-25 г на порцію). Інші стручки вимити і пропустити через м'ясорубку. Одночасно підсушити борошно, з'єднати її з бульйоном, в отриманий білий соус покласти стручки і варити 15-20 мінут.по закінчення варіння суп протерти через сито, довести до кипіння, розвести бульйоном до необхідної консистенції, заправити сумішшю з яєчних жовтків і молока, шматочком вершкового масла і розмішати до утворення однорідної маси.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 246
|