Рецепт приготування «тістечко «картопля»»
Інгредієнти: - 330 г ванільних сухарів
- 1 склянку молока
- 1 склянка цукру
- 3 чайні ложки Коли-Као
- 150 г маргарину
- 1 чарка (50 мл) черрі-бренді або якогось лікеру
- Колу-као для обвалювання
- кокосова стружка для другої обвалки.
Сухарі перемолоти в м'ясорубці. Молоко нагріти і всипати туди цукор, змішаний з Колою-као; варити, помішуючи, до повного розчинення цукру. Потім в цю ще гарячу суміш покласти мелені сухарі, нарізаний дрібними кубиками маргарин і лікер і перемішати до отримання абсолютно однорідної маси. Потім розкачати руками кульки, обваляти їх у Колі-као і потім - в кокосової стружки. Потім поставити в холодильник і витримати там не менше 12 годин перед подачею.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 250
|