Рецепт приготування «тістечко «картопля»»
Інгредієнти:
  • 330 г ванільних сухарів
  • 1 склянку молока
  • 1 склянка цукру
  • 3 чайні ложки Коли-Као
  • 150 г маргарину
  • 1 чарка (50 мл) черрі-бренді або якогось лікеру
  • Колу-као для обвалювання
  • кокосова стружка для другої обвалки.
Сухарі перемолоти в м'ясорубці. Молоко нагріти і всипати туди цукор, змішаний з Колою-као; варити, помішуючи, до повного розчинення цукру. Потім в цю ще гарячу суміш покласти мелені сухарі, нарізаний дрібними кубиками маргарин і лікер і перемішати до отримання абсолютно однорідної маси. Потім розкачати руками кульки, обваляти їх у Колі-као і потім - в кокосової стружки. Потім поставити в холодильник і витримати там не менше 12 годин перед подачею.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 250
Всього коментарів: 0
avatar