Рецепт приготування «суп-пюре з буряка»
Інгредієнти: - 200 г буряка
- 20 г цибулі порею
- 10 г борошна
- 15 г масла вершкового
- 25 г сметани або вершків
- 5 г оцту
- 18 р грінок
Сирий буряк очистити, натерти на тертці і тушкувати з додаванням бульйону і масла до м'якості (щоб колір буряка зберігся, можна додати оцет). Цибуля порей дрібно нашаткувати і спасерувати на олії. Покласти в бульйон тушковану буряк, пасеровану цибулю порей, довести до кипіння, заправити білим соусом і варити при слабкому кипінні. Через 15-20 хвилин масу протерти і знову довести до кипіння, додати бульйон так, щоб консистенція маси відповідала супу-пюре, заправити сметаною або вершками. Окремо можна подати грінки.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 284
|