Рецепт приготування «суп-пюре зі спаржі»
Інгредієнти:
  • 55 г спаржі
  • 20 г борошна
  • 20 г масла вершкового
  • 75 г молока
  • 1 яйце (жовток)
Голівки свіжої або консервованої очищеної спаржі (15-20 г на порцію) відварити окремо, решту спаржу варити в білому соусі протягом 20-25 хвилин. По закінченні варіння масу протерти через сито, додати бульйон, знову довести до кипіння і заправити сумішшю яєчних жовтків, молока і масла.В тарілку з супом покласти головки спаржи.Этот суп можна приготувати також на молоці (суп-крем).
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 157
Всього коментарів: 0
avatar