Рецепт приготування «суп-пюре грибний»
Інгредієнти: - 500 гр. свіжих грибів (білих або шампіньйонів)
- 30 р. ріпчастої цибулі
- 4 столові ложки вершкового масла
- 2 столові ложки пшеничного борошна
- 6 склянок курячого бульйону
- 3 яєчних жовтка
- 1 склянка вершків
- петрушка
- селера.
Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в каструлі, додати ретельно вимиті і нарізані гриби і смажити 5 - 10 хвилин при безперервному помішуванні. Потім, не знімаючи з вогню, при постійному помішуванні додати борошно, залити бульйоном і варити 40 - 50 хвилин на слабкому вогні. Бульйон злити, петрушку і селеру вийняти, гриби пропустити через м'ясорубку або протерти через сито, все змішати з бульйоном. Виделкою або вінчиком збити яєчні жовтки, змішати з вершками і при безперервному помішуванні тонкою цівкою вводити в суп, посолити за смаком, після чого розігріти на водяній бані до температури не вище 70 C.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 319
|