Рецепт приготування «суп-пюре грибний»
Інгредієнти:
  • 500 гр. свіжих грибів (білих або шампіньйонів)
  • 30 р. ріпчастої цибулі
  • 4 столові ложки вершкового масла
  • 2 столові ложки пшеничного борошна
  • 6 склянок курячого бульйону
  • 3 яєчних жовтка
  • 1 склянка вершків
  • петрушка
  • селера.
Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в каструлі, додати ретельно вимиті і нарізані гриби і смажити 5 - 10 хвилин при безперервному помішуванні. Потім, не знімаючи з вогню, при постійному помішуванні додати борошно, залити бульйоном і варити 40 - 50 хвилин на слабкому вогні. Бульйон злити, петрушку і селеру вийняти, гриби пропустити через м'ясорубку або протерти через сито, все змішати з бульйоном. Виделкою або вінчиком збити яєчні жовтки, змішати з вершками і при безперервному помішуванні тонкою цівкою вводити в суп, посолити за смаком, після чого розігріти на водяній бані до температури не вище 70 C.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 319
Всього коментарів: 0
avatar