Рецепт приготування «солянка збірна м'ясна»
Інгредієнти:
  • 125 г кісток м'ясних
  • 40 г м'яса
  • 20 г вареної шинки (окіст зі шкурою)
  • 20 г сосисок
  • 47 м нирок
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г каперсів
  • 25 г маслин
  • 8 г оливок
  • 25 г томат-пюре
  • 10 г масла вершкового
  • 30 г сметани
  • 1 лимона
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • зелені
Цибулю нашаткувати і спасерувати на вершковому маслі, додати томат-пюре і продовжувати пасерування 5-8 хвилин. Солоні огірки залежно від сорту обробити различно.В киплячий бульйон покласти гарнір: цибуля, огірки, каперси, оливки, а також м'ясні продукти і спеції і варити 5-10 хвилин. Наприкінці варіння в солянку додати сіль і сметану.В тарілку з солянкою покласти маслини, скибочка лимона, зелень або подати їх окремо.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 230 | Теги: огірки, покласти
Всього коментарів: 0
avatar