Рецепт приготування «круасани»
Інгредієнти:
  • 0.5 л теплого молока
  • 100 гр. дріжджів
  • 0.5 ч.л. солі
  • 1.5 склянки цукру
  • 3 яйця
  • 250 гр. маргарину
  • 1 кг борошна
  • ванілін
Це популярне французьке блюдо (по-нашому «рогалики») можна виконати і у нас. Нічому не дивуйтеся, дійте строго за рецептом, і Ваші близькі оцінять Вашу працю. В молоко потрібно покласти всі інгредієнти, крім борошна, (маргарину ½ норми в розтопленому вигляді) і добре збити. Поступово додати борошно, замісити тісто (місити, не шкодуючи) . Залишити його в теплому місці на 1, 5 години. Потім тісто потрібно розділити на дві частини. Кожну частину розкачати. На одну половину розкатаної частини тесту настругати половину залишився маргарину, закрити другою половиною, добре защипати краї, розкачати качалкою, скласти ще раз навпіл і ще раз розкотити. Цю процедуру повторити, скільки не лінь. Теж саме зробити з другою частиною тіста. А тепер готове тісто потрібно покласти в целофановий пакет, заповнити повітрям (надути), герметично упакувати і покласти в холодильник. Чим довше тісто там пролежить, тим краще. А тепер, коли Вам набридло морозити тісто, діставайте його, розгортайте, розріжте на трикутники, кладіть будь-яку начинку і завертайте рулетиками. Пекти в духовці. Якщо Ви естет, то можете за 10 хвилин до готовності обмазати круасани збитим яйцем. Будуть блищати не гірше, ніж у Франції. Приємного всім апетиту!!!
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 362
Всього коментарів: 0
avatar