Рецепт приготування «суп картопляний з бобовими»
Інгредієнти: - 100 г картоплі
- 20 г моркви
- 5 г петрушки
- 20 г цибулі ріпчастої
- по 50 г квасолі
- гороху або сочевиці
- 10 г маргарину вершкового
Бобові (квасоля, горох, сочевицю) промити, залити холодною водою (2-2,5 л на 1 кг бобових) і в закритому посуді поступово нагрівати до кипіння (за цей час бобові набухають). Варити бобові при слабкому кипінні близько години,Моркву і петрушку нарізати кубиками розміром 5-6 мм, ріпчасту цибулю дрібно нарізати, все разом спасерувати з жиром. Картоплю порізати також кубиками, але кілька крупнее.В підготовлену квасолю влити гарячий м'ясний бульйон або воду (до норми), покласти пасеерованные коріння, картопля і варити 15-25 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння суп посолити.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 2372
|