Рецепт приготування «суп-пюре з свіжих фруктів»
Інгредієнти:
  • 130 г абрикосів
  • персиків
  • слив або черешні
  • 10 р крохмалю картопляного
  • 15 г цукру
  • 20 г вершків або сметани
Фрукти вимити, великі плоди розрізати на дві частини, залити гарячою водою так, щоб вони були тільки покриті, і варити в закритому посуді до розм'якшення. Готові фрукти протерти разом з відваром через сито. Залишилися після протирання фруктів відходи залити водою, кілька хвилин кип'ятити, а потім відвар процідити. В приготоване пюре додати цукор, відвар, воду (до норми) і довести до кипіння. Потім влити попередньо розведений холодною водою картопляний крохмаль, дати знову закипіти і охладить.Подавать з вершками або сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 175 | Теги: залити, водою
Всього коментарів: 0
avatar