Рецепт приготування «помідори по-грецьки з бринзою»
Інгредієнти:
  • Свіжі помідори
  • бринза
  • петрушка
  • оливки
  • червоний солодкий цибулю
  • волоські горіхи
  • оливкова олія.
Великі, стиглі помідори нарізати кружочкамии покласти на блюдо. На кожен гурток помідора покласти шматочок бринзи приблизно такого ж розміру. В окремій глибокій тарілці змішати дрібно нарізані петрушку, червоний солодкий цибулю, оливки, ядра волоських горіхів, додати оливкову олію і полити соусом помідори. Подавати як закуску.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 385 | Теги: скрины вов, оливки
Всього коментарів: 0
avatar