Рецепт приготування «суп гороховий з бараниною»
Інгредієнти:
  • 120 г баранини
  • 30 г гороху лущеного
  • 20 г баранячого сала (курдюк)
  • 15 г цибулі ріпчастої
  • 75 г картоплі
  • 15 г аличі
  • 10 г сушеного барбарису
  • шафрану
  • зелені
У киплячий бульйон засипати заздалегідь замочений горох. За 20 хвилин до готовності супу додати сирої крупно нарізану ріпчасту цибулю, картоплю, порізану курдюк (бараняче сало), аличу, барбарис і настій шафрану. Варити суп краще в порційному посуді, в якій і подавати його на стіл.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 225
Всього коментарів: 0
avatar