м'ясо Нарізати шматками і пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею. Додати у фарш стільки м'ясного бульйону, скільки вбере м'ясо, щоб начинка була соковитою, всипати чорний і червоний перець, сіль, дуже дрібно нарізаний кріп і петрушку, все ретельно перемішати. Просіяти борошно на велике плоске блюдо, зібрати її горбком, у центрі зробити поглиблення, влити в нього теплу воду, одне яйце, сіль і замісити дуже круте тісто, після чого залишити його на 20 - 30 хв., прикривши серветкою. Потім розділити тісто на шматки, розкачати дуже тонкими шматками, в центр яких покласти приблизно стільки м'ясної начинки, скільки важить гурток тесту, зібрати тісто маленькими складочками у вузлики, щільно скріпивши їх. Варити хінкалі в підсоленій воді. Коли хінкалі спливуть, - вони готові. Виймати дерев'яною ложкою, щоб не пошкодити оболонку, інакше витече сік. Подавати хінкалі, посипавши чорним меленим перцем. Окремо подати зелень петрушки, кінзи, естрагону (тархуну). І ще, хінкалі їдять зазвичай руками, взявши за вузлик.