Рецепт приготування «гороховий суп по-монгольськи»
Інгредієнти: - 1 склянку зеленого сухого гороху
- 1 склянку томатного соку
- 1 ст.л. вершкового масла або маргарину
- 1 цибулина середньої величини
- 1 літр міцного м'ясного бульйону
- сіль
- перець
- 1-2 ст.л. вершків.
Давайте заглянемо в юрту до чабану, монгольському пастуху. Гість там * завжди бажаний. І пригощають його за старим монгольським традицій, наприклад, гороховим супом по-монгольски.Лук дрібно нарізати, злегка обсмажити в маслі або маргарині. Додати холодний м'ясний бульйон. Горох, замочений з ночі, покласти в бульйон, зварити і протерти крізь сито в суп. Додати в суп томатний сік, посолити, поперчити і варити на слабкому вогні ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл додати сметану.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 255
|