Рецепт приготування «суп-пюре з гороху»
Інгредієнти:
  • 500 г яловичини з кістками
  • 300 р. сушеного гороху
  • 1 морква
  • 1 цибуля - порей
  • по 1 кореню селери і петрушки
  • 10 горошин чорного перцю
  • 1 лавровий лист
  • 1 столова ложка
  • 1 їдальня ложка олії
  • сіль.
З м'яса і кісток зварити бульйон, додати коріння і прянощі і замочений у воді горох. Коли бульйон звариться, м'ясо вийняти, бульйон процідити, горох і коріння протерти і знову з'єднати з бульйоном. Борошно пасерувати, розбавити бульйоном і ввести в суп. Подавати до столу з грінками з пшеничного хліба.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 239
Всього коментарів: 0
avatar