Рецепт приготування «суп-пюре з гороху»
Інгредієнти: - 500 г яловичини з кістками
- 300 р. сушеного гороху
- 1 морква
- 1 цибуля - порей
- по 1 кореню селери і петрушки
- 10 горошин чорного перцю
- 1 лавровий лист
- 1 столова ложка
- 1 їдальня ложка олії
- сіль.
З м'яса і кісток зварити бульйон, додати коріння і прянощі і замочений у воді горох. Коли бульйон звариться, м'ясо вийняти, бульйон процідити, горох і коріння протерти і знову з'єднати з бульйоном. Борошно пасерувати, розбавити бульйоном і ввести в суп. Подавати до столу з грінками з пшеничного хліба.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 239
|