Рецепт приготування «суп із квасолі з томатом»
Інгредієнти: - 70 г квасолі
- 20 г моркви
- 5 г петрушки
- 20 г цибулі ріпчастої
- 10 г томат-пюре
- 5 г маргарину столового
Перебрану і промиту квасолю залити охолодженим бульйоном або холодною водою (2 частини рідини на 1 частину квасолі) і зварити в посуді, закритою кришкою, на слабкому вогні. Коріння нарізати кубиками, цибулю дрібно нарізати і спасерувати на жирі;в процесі пасерування у овочі додати томат-пюре.Подготовленную квасолю з'єднати з киплячим бульйоном або водою, покласти пас-серованные коріння, сіль і варити суп 15 - 20 хвилин.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 269
|