Рецепт приготування «делікатесний гарячий салат»
Інгредієнти: - Куряче філе 300 г
- оливки без кісточок 300 г
- зелений горошок 250 г
- вершки 200 г
- печериці консервовані (не мариновані) 300 г
- масло 1 ст. ложка.
Куряче філе дрібно нарізати і злегка обсмажити протягом 5-8 хв з мінімальною кількістю жиру, потім залити вершками і тушкувати при закритій кришці 3-4 хвилини, після чого додати шампіньйони і продовжувати тушкувати ще 4 хвилини. Додати маслини і ще через дві хвилини додати зелений горошок. Тушкувати ще 3 хв., посолити. Стежити за тим, щоб горошок добре прогрівся, але не розвалився. Краще подавати в гарячому вигляді як закуску.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 204
|